Comments  
Lieve Edith, Enorm bedankt voor je hulp de eerste dagen met onze pasgeboren dochter. Wat een feestje was het elke keer als je eten voor ons maakte, en wat heb ik er van genoten om onze zoon zo te zien genieten met je, samen spelen. Je vriendelijke, rustige, sensitieve en vrolijke aanwezigheid hebben we zeer gewaardeerd en we gaan je missen! Ook heel fijn wanneer we niet alles volgens protocol wilde doen dat je onze wensen daarover respecteerde.
Lieve Edith, Wat was het een feest om jou bij ons te hebben in de kraamweek. Een groot hart, heel veel kennis en liefde voor je vak. Wij zijn jou enorm dankbaar dat jij ons zo fijn hebt geholpen en wij missen je nog steeds haha. Een dikke knuffel van ons!
Thank you Edith for such a lovely and helpful company over the first week with our baby! I couldn’t recommend Edith more, she is very self sufficient in the house and cleans and helps where she can, not only with the baby but also cooking (she made a healthy dinner for all of us when my mother was visiting, baked a delicious apple pie and lunch several times), cleans bathroom, changes a bed, nothing was a problem. Edith is very knowledgeable and give lot of advices about taking care of a baby but also respects our wishes as a parents which was very appreciated. And mainly she was very nice company to our family and we were happy to have her around :) Thank you!
Onze ervaring met Edith was zeer positief! Ze heeft ons veel geleerd en ondersteund bij de tweeling, onze eerste kinderen. Met al onze vragen konden we bij haar terecht. En met al haar ervaring had Edith altijd goede raad. Ook haar flexibiliteit in de urenbesteding bij ons was te prijzen. Al met al hebben we een hele fijne kraamtijd gehad met Edith!
Dankjewel Edith voor de fijne tijd! Je hebt ons zo goed geholpen, we hebben veel van je geleerd en je hebt ons ook nog eens verwend tijdens de kraamweek! We voelen ons door jou heel goed op weg geholpen om met veel zelfvertrouwen voor ons kindje te zorgen en we zullen je nooit vergeten!
Wat fijn dat je er deze kraamweek ook weer bij kon zijn! We waren weer onder de indruk van hoeveel je op een dag doet: als eerste natuurlijk de goede zorg voor de baby en moeder. Maar daarna race je, al spelend met onze dochter, door het huis om wasjes te draaien, het bed te verschonen en beschuitjes te smeren. Ook hebben we weer een paar keer genoten van een heerlijke gezonde lunch of maaltijd. Heel erg bedankt, we voelden ons echt verwend en ontzorgd in deze mooie maar ook intense eerste periode.
Edith is een fantastische kraamhulp en meer!! Zij is een warme en lieve vrouw die goed kan luisteren en aanvoelt wat er nodig is in die eerste weken na een geboorte. Zij ondersteunde mij bij het geven van borstvoeding, maakte heerlijk gezond eten, deed boodschappen, maakte foto’s etc etc. Het was heerlijk om zó verwend te worden zonder veel te hoeven uitleggen. Haar energie, kundigheid en flexibiliteit maken haar uniek. En de liefdevolle manier waarmee zij dat doet maakt dat wij iedereen Edith gunnen tijdens de kraamtijd!! Nogmaals enorm veel dank Edith, wij gebruiken de föhn nog steeds en denken met veel plezier terug aan deze bijzondere tijd die jij zo uniek maakte. Liefs Kyriakos en Suzanne
Wij zijn enorm blij met de (natuurlijke) kraamzorg van Edith die wij hebben ontvangen. Edith heeft ons zoveel geleerd en ontzorgd in de kraamweek, wij voelden ons helemaal in de watten gelegd. Naast heel veel kennis geeft Edith net dat beetje extra (babymassage, heerlijke maaltijden) waardoor wij zoveel mogelijk tijd met ons nieuwe gezinslid kregen. Daar zijn we haar enorm dankbaar voor want deze tijd krijg je nooit meer terug. Na een week vonden we het heel erg jammer dat de tijd samen er weer op zat! Bedankt Edith, voor het kramen, maar ook voor de goede en oprechte gesprekken die we hebben gevoerd in deze bijzondere week. Die zullen ons voor altijd bijblijven.
Edith heeft ons heerlijk verzorgd in de kraamweek. Professioneel over de gezondheid van het hele gezin, heerlijk eten, onze oudste dochter betrekken en goed kijken/luisteren naar onze behoeftes. Ik zou er bijna nog een keer voor gaan bevallen ;). Bedankt Edith!
Lieve Edith, Het was voor ons even zoeken naar een beschikbare kraamzorg. Uit het niets kwam jij uit de hoge hoed. En wat een lot uit de loterij was dat! De eerste dagen met een tweeling waren behoorlijk pittig. Gelukkig was jij diegene die proactief en liefdevol aan de slag ging en ons enorm hebt ontzorgd. Dankjewel daarvoor! Arina, Wilco, Royus
Beste kraamhulp die je kunt wensen! Edith, wat ben je een lieve en leuke vrouw. Vanaf dag 1 voelde het als een warm bad dat jij er was. Als kersverse ouders kwamen wij met onze zoon vanuit het ziekenhuis. Ontzettend gelukkig op een wolk én tegelijkertijd gesloopt. De bevalling was voor ons drieën pittig. Onze zoon moest erg “landen” waarbij een warm thuis precies was wat hij nodig had. Wij merkte direct dat Edith vol kennis en ervaring zit. Zij pakte onze zoon op en gaf zoveel liefde alsof het haar eigen kind was. En dat bedoel ik op een goede manier, ze gaf ons namelijk de ruimte om te leren en te rusten. Aan handige tips en spullen geen gebrek. Wat was het lachen dat wij voor onze zoon zijn haardos jou baby föhn konden gebruiken én wat vond hij dat lekker! Ook voelde wij ons helemaal in de watten gelegd met een brandschoon huis en heerlijke gerechtjes. Edith, jij hebt ons de handvaten gegeven om verder te groeien in het ouderschap. Wij zullen altijd met een warm hart terugkijken op deze mooie periode. Ook zal ik iedereen jou aanbevelen. Je bent een topper!
Lieve Edith, We kenden je natuurlijk al van onze oudste zoon en we waren heel blij dat ons nu weer wilde komen helpen na de geboorte van onze tweeling. Wat hebben wij een goede start kunnen maken mede dankzij jouw hulp. We noemen je ook wel duizendpoot want je doet zoveel op een dag. Mij als moeder verzorgen, de baby’s verzorgen (met zoveel liefde en geduld), het huishouden bijwerken en ook nog de lekkerste dingen koken. We hebben ontzettend genoten van je hulp en de tips die je ons hebt gegeven en zijn je heel erg dankbaar! Lieve groetjes, Frank & Laura
Lieve Edith, bedankt voor de fijne eerste week die wij, mede dankzij jou, met ons kleine meisje hebben gehad. Het was fijn jou bij ons in huis te mogen hebben. Je hebt ons goed geholpen. Jouw hulp en kennis rondom de borstvoeding was heel fijn. Je hebt goed voor ons gezorgd en ons verwend met lekkere maaltijden. Als wij tussentijds vragen hadden, konden we jou altijd bellen of appen. Je bent een lieve en goede kraamhulp, Edith! Wij raden jou iedereen aan! Nogmaals bedankt!! Liefs, Marius, Aafke en Juna
Eigenlijk kunnen we niets meer toevoegen aan alle uitgebreide en positieve reacties die hier al staan; het was heerlijk om Edith om ons heen te hebben in de eerste week van ons eerste kleine wondertje Luca! Wat er voor ons uitspringt is de hoge mate van deskundigheid, zeker bij het helpen met de borstvoeding en de hoeveelheid liefde waarmee Edith "werkt" met de kleine. We koesteren warme herinneringen aan zijn eerste keer in bad! Wie weet tot ziens, Lieve groet van Vera, Dave en Luca
We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Edith! Door een pittige bevalling met veel bloedverlies was ik niet direct op krachten, maar Edith heeft dit direct fijn opgepakt en goed gezorgd voor zowel onze nieuwste dochter en voor mij, maar zeker ook voor vader en grote zus. Ze heeft veel ervaring, geeft fijne tips, en zorgt ook voor goed eten en voor zover dat gaat voldoende slaap. Heel veel dank voor alles Edith, en wellicht tot ziens :) Liefs, Charlotte, Bert, Mieke en Lara.
Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Edith! Met haar ruime ervaring weet ze precies waar er behoefte aan is in huis en het gezin. Wij hebben een eerste kindje gekregen waardoor er voor ons een hoop verandert. Edith heeft haar kennis gedeeld over het zorgen voor een pasgeboren baby en wat er komen gaat. Ook hielp ze mij bij het geven van borstvoeding, wat nu super goed verloopt. Naast de praktische kant leerde ze ons ook over houvast en een veilig gevoel waar baby’s behoefte aan hebben. We hebben nu een heerlijke, relaxte, tevreden zoon. Edith heeft daarnaast heel veel tips met ons gedeeld en dankzij haar gaan we met alle vertrouwen de toekomst tegemoet. Wij hebben gemerkt dat dit echt haar passie is en ze dit vanuit haar hart doet. Prachtig om te zien. Ze is echt een kraamdeskundige. Bij een eventuele tweede kindje gaan we zeker vragen of Edith weer bij ons wil komen. Liefs van Jeff, Simone en Frenkie
Wij hadden het geluk Edith als kraamhulp te hebben na de geboorte van ons eerste kindje. Ze is hands-on, gaf goede begeleiding rondom het op gang brengen van de borstvoeding en heeft ons veel tips meegegeven. Dankzij haar support was onze kraamweek heel relaxed en fijn. Ook kunnen we haar ontbijtjes van harte aanraden!
Wat zijn wij dankbaar dat Edith ons heeft geholpen in de kraamweek. We waren zeer positief verrast over hoeveel Edith voor ons betekende op een dag. Met een schijnbaar onuitputtelijke energie, enthousiasme en zorgzaamheid zorgde zij voor verrukkelijke maaltijden, liefdevolle zorg voor ons en onze dochter, was ze heel praktisch en constructief in het bieden van hulp in huis en heeft ze gouden tips in hoe onze dochter zo goed mogelijk te helpen en verzorgen. Edith heeft echt aandacht en liefde voor haar vak, is onwijs betrokken, sensitief en heeft veel inhoudelijke kennis waar je als jonge ouders echt wat aan hebt. Deze kennis heeft zij niet alleen over de pasgeborene maar ook over het jonge ouderschap, de ouderrelatie en de verandering die de komst van een baby in het gezinssysteem brengt. We hebben het echt getroffen met Edith en we voelden ons als ouders gesterkt na de kraamweek. Lieve Edith, we kunnen je wel blijven bedanken en mocht er een tweede kindje komen, dan kloppen we weer hoopvol bij jou aan!
Lieke & Maarten We kunnen niet anders zeggen dan dat Edith echt een topper is! Dankzij haar kijken we terug op een hele fijne kraamweek, een week waarin wij echt alle hulp konden gebruiken aangezien we geen idee hadden van wat er allemaal op ons af kwam. Edith was dus onze rots in de branding en stond ons bij in onze eerste week. Ze was geduldig, kalm en heeft mij ontzettend goed begeleid rondom borstvoeding en een gezonde balans te vinden die aansluit bij ons als persoon en gezin. Edith, ontzettend bedankt!
We had an incredible experience working with Edith. It was like having Mary Poppins in our home! Edith loves her job and that shows so much in her work. She has so much knowledge to share in such a short period of time, and I feel so much more prepared for the first month of parenthood after having her support during Kiran’s first week. I’ll miss her foot massages before nap time!
Add comment