Comments  
Wij zijn enorm blij met de (natuurlijke) kraamzorg van Edith die wij hebben ontvangen. Edith heeft ons zoveel geleerd en ontzorgd in de kraamweek, wij voelden ons helemaal in de watten gelegd. Naast heel veel kennis geeft Edith net dat beetje extra (babymassage, heerlijke maaltijden) waardoor wij zoveel mogelijk tijd met ons nieuwe gezinslid kregen. Daar zijn we haar enorm dankbaar voor want deze tijd krijg je nooit meer terug. Na een week vonden we het heel erg jammer dat de tijd samen er weer op zat! Bedankt Edith, voor het kramen, maar ook voor de goede en oprechte gesprekken die we hebben gevoerd in deze bijzondere week. Die zullen ons voor altijd bijblijven.
Edith heeft ons heerlijk verzorgd in de kraamweek. Professioneel over de gezondheid van het hele gezin, heerlijk eten, onze oudste dochter betrekken en goed kijken/luisteren naar onze behoeftes. Ik zou er bijna nog een keer voor gaan bevallen ;). Bedankt Edith!
Lieve Edith, Het was voor ons even zoeken naar een beschikbare kraamzorg. Uit het niets kwam jij uit de hoge hoed. En wat een lot uit de loterij was dat! De eerste dagen met een tweeling waren behoorlijk pittig. Gelukkig was jij diegene die proactief en liefdevol aan de slag ging en ons enorm hebt ontzorgd. Dankjewel daarvoor! Arina, Wilco, Royus
Beste kraamhulp die je kunt wensen! Edith, wat ben je een lieve en leuke vrouw. Vanaf dag 1 voelde het als een warm bad dat jij er was. Als kersverse ouders kwamen wij met onze zoon vanuit het ziekenhuis. Ontzettend gelukkig op een wolk én tegelijkertijd gesloopt. De bevalling was voor ons drieën pittig. Onze zoon moest erg “landen” waarbij een warm thuis precies was wat hij nodig had. Wij merkte direct dat Edith vol kennis en ervaring zit. Zij pakte onze zoon op en gaf zoveel liefde alsof het haar eigen kind was. En dat bedoel ik op een goede manier, ze gaf ons namelijk de ruimte om te leren en te rusten. Aan handige tips en spullen geen gebrek. Wat was het lachen dat wij voor onze zoon zijn haardos jou baby föhn konden gebruiken én wat vond hij dat lekker! Ook voelde wij ons helemaal in de watten gelegd met een brandschoon huis en heerlijke gerechtjes. Edith, jij hebt ons de handvaten gegeven om verder te groeien in het ouderschap. Wij zullen altijd met een warm hart terugkijken op deze mooie periode. Ook zal ik iedereen jou aanbevelen. Je bent een topper!
Lieve Edith, We kenden je natuurlijk al van onze oudste zoon en we waren heel blij dat ons nu weer wilde komen helpen na de geboorte van onze tweeling. Wat hebben wij een goede start kunnen maken mede dankzij jouw hulp. We noemen je ook wel duizendpoot want je doet zoveel op een dag. Mij als moeder verzorgen, de baby’s verzorgen (met zoveel liefde en geduld), het huishouden bijwerken en ook nog de lekkerste dingen koken. We hebben ontzettend genoten van je hulp en de tips die je ons hebt gegeven en zijn je heel erg dankbaar! Lieve groetjes, Frank & Laura
Lieve Edith, bedankt voor de fijne eerste week die wij, mede dankzij jou, met ons kleine meisje hebben gehad. Het was fijn jou bij ons in huis te mogen hebben. Je hebt ons goed geholpen. Jouw hulp en kennis rondom de borstvoeding was heel fijn. Je hebt goed voor ons gezorgd en ons verwend met lekkere maaltijden. Als wij tussentijds vragen hadden, konden we jou altijd bellen of appen. Je bent een lieve en goede kraamhulp, Edith! Wij raden jou iedereen aan! Nogmaals bedankt!! Liefs, Marius, Aafke en Juna
Eigenlijk kunnen we niets meer toevoegen aan alle uitgebreide en positieve reacties die hier al staan; het was heerlijk om Edith om ons heen te hebben in de eerste week van ons eerste kleine wondertje Luca! Wat er voor ons uitspringt is de hoge mate van deskundigheid, zeker bij het helpen met de borstvoeding en de hoeveelheid liefde waarmee Edith "werkt" met de kleine. We koesteren warme herinneringen aan zijn eerste keer in bad! Wie weet tot ziens, Lieve groet van Vera, Dave en Luca
We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Edith! Door een pittige bevalling met veel bloedverlies was ik niet direct op krachten, maar Edith heeft dit direct fijn opgepakt en goed gezorgd voor zowel onze nieuwste dochter en voor mij, maar zeker ook voor vader en grote zus. Ze heeft veel ervaring, geeft fijne tips, en zorgt ook voor goed eten en voor zover dat gaat voldoende slaap. Heel veel dank voor alles Edith, en wellicht tot ziens :) Liefs, Charlotte, Bert, Mieke en Lara.
Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Edith! Met haar ruime ervaring weet ze precies waar er behoefte aan is in huis en het gezin. Wij hebben een eerste kindje gekregen waardoor er voor ons een hoop verandert. Edith heeft haar kennis gedeeld over het zorgen voor een pasgeboren baby en wat er komen gaat. Ook hielp ze mij bij het geven van borstvoeding, wat nu super goed verloopt. Naast de praktische kant leerde ze ons ook over houvast en een veilig gevoel waar baby’s behoefte aan hebben. We hebben nu een heerlijke, relaxte, tevreden zoon. Edith heeft daarnaast heel veel tips met ons gedeeld en dankzij haar gaan we met alle vertrouwen de toekomst tegemoet. Wij hebben gemerkt dat dit echt haar passie is en ze dit vanuit haar hart doet. Prachtig om te zien. Ze is echt een kraamdeskundige. Bij een eventuele tweede kindje gaan we zeker vragen of Edith weer bij ons wil komen. Liefs van Jeff, Simone en Frenkie
Wij hadden het geluk Edith als kraamhulp te hebben na de geboorte van ons eerste kindje. Ze is hands-on, gaf goede begeleiding rondom het op gang brengen van de borstvoeding en heeft ons veel tips meegegeven. Dankzij haar support was onze kraamweek heel relaxed en fijn. Ook kunnen we haar ontbijtjes van harte aanraden!
Wat zijn wij dankbaar dat Edith ons heeft geholpen in de kraamweek. We waren zeer positief verrast over hoeveel Edith voor ons betekende op een dag. Met een schijnbaar onuitputtelijke energie, enthousiasme en zorgzaamheid zorgde zij voor verrukkelijke maaltijden, liefdevolle zorg voor ons en onze dochter, was ze heel praktisch en constructief in het bieden van hulp in huis en heeft ze gouden tips in hoe onze dochter zo goed mogelijk te helpen en verzorgen. Edith heeft echt aandacht en liefde voor haar vak, is onwijs betrokken, sensitief en heeft veel inhoudelijke kennis waar je als jonge ouders echt wat aan hebt. Deze kennis heeft zij niet alleen over de pasgeborene maar ook over het jonge ouderschap, de ouderrelatie en de verandering die de komst van een baby in het gezinssysteem brengt. We hebben het echt getroffen met Edith en we voelden ons als ouders gesterkt na de kraamweek. Lieve Edith, we kunnen je wel blijven bedanken en mocht er een tweede kindje komen, dan kloppen we weer hoopvol bij jou aan!
Lieke & Maarten We kunnen niet anders zeggen dan dat Edith echt een topper is! Dankzij haar kijken we terug op een hele fijne kraamweek, een week waarin wij echt alle hulp konden gebruiken aangezien we geen idee hadden van wat er allemaal op ons af kwam. Edith was dus onze rots in de branding en stond ons bij in onze eerste week. Ze was geduldig, kalm en heeft mij ontzettend goed begeleid rondom borstvoeding en een gezonde balans te vinden die aansluit bij ons als persoon en gezin. Edith, ontzettend bedankt!
We had an incredible experience working with Edith. It was like having Mary Poppins in our home! Edith loves her job and that shows so much in her work. She has so much knowledge to share in such a short period of time, and I feel so much more prepared for the first month of parenthood after having her support during Kiran’s first week. I’ll miss her foot massages before nap time!
Ondanks dat wij een verkorte kraamweek hadden, hebben wij een zeer fijne en gezellige tijd gehad met Edith. Edith ontzorgde ons volledig, was zeer flexibel en gaf ons veel handige tips. Nogmaals dank voor alles en wij zullen je zeker aanraden in onze omgeving!
Wat was het fijn dat Edith ons heeft geholpen in de kraamweek! We zijn echt tot in de puntjes verzorgd. Edith heeft echt overal oog voor. Werkt hard en helpt heel graag! Ook vonden we het erg fijn dat ze mee dacht over problemen waar we tegen aan liepen en ook de lieve zorg voor onze oudste was erg fijn. Edith is echt een duizendpoot met een groot (zorg) hart! Wij hebben genoten van de hulp en raden edith aan iedereen aan!
Wij hebben een super fijne kraamweek gehad met Edith. Ze zorgt dat alles netjes op orde is, maar voegt daar nog eens fijne kennis, heerlijke maaltijden, gezelligheid en flexibiliteit aan toe. Haar handige tips geven rust en zekerheid in de toch spannende eerste weken met een kleintje en ze speelde goed in op de behoefte van ons gezin. Wij gunnen ieder gezin een kraamhulp als Edith.
Wij hebben ontzettend veel van Edith geleerd! Edith is een warme vrouw, die vlot handelt en duidelijk communiceert. Edith heeft zich heel flexibel opgesteld, wij moesten namelijk een week in het ziekenhuis verblijven. Zij is,naast een paar dagen bij ons thuis, ook een aantal middagen bij ons in het ziekenhuis geweest (dat was daar mogelijk). Het was super fijn om, naast het steeds wisselende ziekenhuis personeel, hulp te krijgen van Edith. Edith heeft mij vertrouwen gegeven in het borst voeden en heeft mij ok geholpen met het leren vertrouwen op dat ons zoontje zelf ook van alles aangeeft. We hadden per dag steeds een aantal dingen centraal staan die we gingen oefenen/over gingen praten. Hier konden wij zelf ook in aangeven wat wij graag wilde leren, dat was heel prettig! Edith heeft mij een luisterend oor geboden, ik kon met haar sparren over ervaringen in het ziekenhuis. Edith stelt de juiste vragen. Ze is heel ervaren en heeft super veel praktische tips! Wij zouden Edith daarom zeker aanraden als kraamverzorgster!! Liefs, Jildou, Patrick en Noah
Edith heeft ons een geweldige start in het ouderschap gegeven. Elke ochtend even bijpraten over de nacht, heerlijk ontbijten, samen jet verzorgen en een plan maken voor de dag. Voor je het wist had ze al weer twee wassen opgehangen.. Edith heeft oog voor ieders behoefte en maakt er echt samen een mooie tijd van ondanks de soms fysiek en emotioneel zware momenten. We kunnen Edith dan ook van harte aanraden! Liefs, Joyce, Tim en Jet
Edith was voor ons alles wat we in een kraamverzorgster konden wensen. Ze legde ons vanaf dag 1 in de watten met onder meer heerlijk avondeten, superlekkere lunches, veel aandacht en liefde en allerhande spandiensten. Edith weet op het goede moment bij te springen waar nodig, maar zorgt net zo makkelijk wat voor wat broodnodige rust om even bij te kunnen slapen. Zorgde zij simpelweg dat de kersverse aanwinst een dutje deed. Lette je even niet op, dan zorgde Edith voor een volle koelkast, een draaiende wasmachine of een opgeruimde keuken. Kregen wij kraamvisite over de vloer, dan zat Edith plotsklaps te kleien met de peuter om hem bezig te houden. Ongelofelijk. Tegelijk maakte ze ons (weer) wegwijs in het omgaan met een piepklein kindje. Hoe zat het ook al weer met die luiers, het badderen, de mutsjes en rompertjes en het geven van borstvoeding? Edith wist vrijwel altijd raad, kwam met handige en praktische tips en als het nodig was, kregen we in WhatsApp een paar linkjes naar een product dat handig zou zijn om aan te schaffen. We hadden het met Edith niet beter kunnen treffen. Dankzij haar tomeloze en liefdevolle inzet hebben we een vliegende start kunnen maken na de geboorte van onze dochter. Groetjes, Koen
Where to start.......Edith was exceptional and we would recommend her to everyone! We could not fault her. She fitted into our home so well. Her expertise, support, encouragement and advice was something we will never forget. The daunting challenge of becoming parents for the first time was quickly supressed by Edith's presence and guidance and the first 2 weeks were a challenge but became super enjoyable because of her. She was a vital part in our success at finally being able to breastfeed easily after a tough first week, my personal recovery was expertly overseen by Edith and her help in allowing me to rest and recover yet feel I am playing an enormously active part in my son's first week even if I was not able to fulfil and do all that I wanted to do with him was mentally and physically unquestionably the kindest, most helpful and best thing. We didn't want her to leave :) Thank you so much Edith we will never forget your kindness. Sophie, JM and Louis
Add comment