Jildou, Patrick en Noah

Wij hebben ontzettend veel van Edith geleerd! Edith is een warme vrouw, die vlot handelt en duidelijk communiceert. Edith heeft zich heel flexibel opgesteld, wij moesten namelijk een week in het ziekenhuis verblijven. Zij is,naast een paar dagen bij ons thuis, ook een aantal middagen bij ons in het ziekenhuis geweest (dat was daar mogelijk). Het was super fijn om, naast het steeds wisselende ziekenhuis personeel, hulp te krijgen van Edith. Edith heeft mij vertrouwen gegeven in het borst voeden en heeft mij ok geholpen met het leren vertrouwen op dat ons zoontje zelf ook van alles aangeeft. We hadden per dag steeds een aantal dingen centraal staan die we gingen oefenen/over gingen praten. Hier konden wij zelf ook in aangeven wat wij graag wilde leren, dat was heel prettig! Edith heeft mij een luisterend oor geboden, ik kon met haar sparren over ervaringen in het ziekenhuis. Edith stelt de juiste vragen. Ze is heel ervaren en heeft super veel praktische tips! Wij zouden Edith daarom zeker aanraden als kraamverzorgster!! Liefs, Jildou, Patrick en Noah

maandag 09 augustus 2021 12:04
Joyce

Edith heeft ons een geweldige start in het ouderschap gegeven. Elke ochtend even bijpraten over de nacht, heerlijk ontbijten, samen jet verzorgen en een plan maken voor de dag. Voor je het wist had ze al weer twee wassen opgehangen.. Edith heeft oog voor ieders behoefte en maakt er echt samen een mooie tijd van ondanks de soms fysiek en emotioneel zware momenten. We kunnen Edith dan ook van harte aanraden! Liefs, Joyce, Tim en Jet

maandag 05 april 2021 13:15
Sophie JM

Where to start.......Edith was exceptional and we would recommend her to everyone!

We could not fault her. She fitted into our home so well. Her expertise, support, encouragement and advice was something we will never forget. The daunting challenge of becoming parents for the first time was quickly supressed by Edith's presence and guidance and the first 2 weeks were a challenge but became super enjoyable because of her. She was a vital part in our success at finally being able to breastfeed easily after a tough first week, my personal recovery was expertly overseen by Edith and her help in allowing me to rest and recover yet feel I am playing an enormously active part in my son's first week even if I was not able to fulfil and do all that I wanted to do with him was mentally and physically unquestionably the kindest, most helpful and best thing.

We didn't want her to leave :)

Thank you so much Edith we will never forget your kindness.

Sophie, JM and Louis

woensdag 17 februari 2021 16:13
Isabelle

Edith is een kei in het afstemmen op de wensen en behoeftes van het gezin. Hierdoor voelde ze voor ons al snel vertrouwd en is het heel fijn hoe makkelijk ze haar weg vindt in huis. Ook is het leuk om te zien hoe ze onze dochter van 2 betrok bij de zorg van haar broertje. Daarnaast altijd tijd voor een luisterend oor en een gezellig praatje.

Een derde zit niet in de planning, maar mocht het zo zijn, wij weten wie we als kraamhulp zullen vragen :)

Nogmaals bedankt Edith!

Martijn, Isabelle, Vivienne en Julian

dinsdag 29 december 2020 13:14
Laura

Edith heeft ons geweldig geholpen in onze kraamweek. 

Tips, adviezen, wassen en koken ze leek wel een duizendpoot.

 

We kijken terug op een fijne en zorgeloze kraamweek. 


Wij gunnen iedereen een Edith!

 

Frank, Laura en Olaf 

zaterdag 14 november 2020 14:33
Tatiana

We hebben allemaal ongelooflijk veel geluk gehad dat Edith zo goed voor ons gezin gezorgd heeft.

Bedankt voor je wijsheid, gratie en steun!

Jon, Jacques, Peter en Tati.

 

 

maandag 27 juli 2020 15:51
Ani, Krasimir en Emily

Ik heb een fantastische kraamweek gehad dankzij Edith. Ze is zo lief voor mij geweest en onze kleine meid. Ik kon me geen betere ktaamhulp voorstellen. Ze is echt een topper!

We hebben veel van haar kunnen leren. 

Wij kunnen niet anders zeggen dan een echte aanrader! 

maandag 01 juni 2020 11:55
Dieuwke en Jaap

Edith is een fantastische kraamhulp! Wij zijn haar heel dankbaar voor al haar hulp. Edith zorgt dat de rust in huis weer terugkeert na een gebroken nacht. Ze bekijkt heel goed wat het gezin nodig heeft aan tips en instructies. Ook hebben wij genoten van haar kookkunsten! Ze is altijd bereikbaar voor allerlei vragen, zowel via de app als telefonisch. Daarnaast ook na de kraamtijd ondersteunt ze ons nog. Wij kunnen Edith iedereen aanraden als kraamhulp. Edith ontzettend bedankt voor al je hulp en het geven van vertrouwen.

 

Groet Dieuwke en Jaap

dinsdag 14 april 2020 15:56
Anitha en Jagan

Dear Edith,

A Big Thank You from the bottom of our hearts is the first thing we would like to say. 

It is extremely rare to see someone who is so sincerely dedicated and committed to their work. Anyone can see how passionate you are, and I think that is the reason, the way you handle babies is almost like art. It was unfortunate that we could have your service only for 2.5 days. But even in such less time your shared so much of your extensive knowledge and experience and made us more confident with handling the baby. We were amazed how quickly you understood what was needed to help us and worked with us. We hardly needed to tell you what was needed you just always did it before we could even ask you. You took care of the whole family and we all felt very happy to have you with us during the 1st difficult and important days. 

A few highlights apart from the regular Kraamzorg work of taking care of the baby where that

  1. In spite of other Kraamzorgs and Verloskundige visitng us only you mentioned that Davitamon drops was in the news and lets us know, so we could decide if we wanted to continue or choose a different brand.
  2. You guided us with the best and the most natural products we could use for the baby and my daughter.
  3. You cooked such an amazing meal in such a short time. It was delicious and we all truly enjoyed it.
  4. You shared extra articles and information to understand the baby better.

Please keep up the good service.

You have helped us and inspired us in many ways. We feel very lucky to have met you. Many thanks again.

Best Regards,

Anitha & Jagan

donderdag 13 februari 2020 16:40
Fam. Olivier-van der Meij

Lieve Edith,

Wij willen je heel erg bedanken voor een fijne en rustige kraamweek en kunnen ons geen betere kraamzorg wensen!

Dankje wel voor alles!

Lieve groet,

Bibi, Henkwillem, Bink, Fay en baby Liff

zaterdag 09 november 2019 10:17
Rick, Paula en Fos

Lieve Edith, 

Inmiddels is het alweer ruim 2 maanden geleden dat je bij ons thuis was, maar we denken nog vaak aan je terug.

Het was zo fijn om zoveel te leren van je, en om tegelijkertijd de ruimte te krijgen om onze eigen lessen te ontdekken. Het geduld en de warmte waarmee je ons alles uitlegde, het voordeed of het ons zelf liet proberen gaven veel vertrouwen aan ons als kersverse ouders die alles nog moeten leren. Ook gaf je ons de ruimte om onze vragen een onzekerheden met je te kunnen delen, dat hielp zo goed!

En daarnaast was je een super kok, top fotograaf en zorgde je ervoor dat wij ons nergens mee bezig hoefden te houden dan met Fos of waar we verder nog behoefte aan hadden. Het was echt wel even wennen toen je een week later niet meer s ochtends voor de deur stond. Al hadden we mede dankzij jou na een week een groot vertrouwen opgebouwd dat we het nu zelf konden, hebben we je wel gemist hoor! 

We hopen je nog eens tegen te komen, wie weet tijdens nog een kraamweek :) en zouden je aan iedereen aanraden. 

Het ga je goed een veel liefs!

donderdag 05 september 2019 14:17
Peter-Bas, Rachella en Lizzy

Lieve Edith,

Waar moeten we beginnen... BEDANKT!

Vanaf moment één bij de bevalling tot aan de laatste minuut in onze kraamweek ben je zo een ontzettende hulp voor ons geweest. Als nieuwe ouders kwam er veel op ons af, maar jij hebt ons al het vertrouwen geven om onze kleine meid een goede start te bieden. Naast het vertrouwen dat je ons hielp opbouwen, was je een geweldige chef-kok en verraste je ons iedere maaltijd weer met fantastische creaties (help, hoe kunnen wij dit voortzetten!?). Jouw passie, liefde en gezelligheid die wij hebben mogen ervaren voelde alsof we een extra gezinslid hadden in de kraamweek. Oh en niet te vergeten; de prachtige foto's die jij tussen ook nog 'even' maakt.

We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen en kijken met heel veel plezier terug op onze kraamweek, nogmaals dank!

Liefs Peter-Bas, Rachella en Lizzy

zondag 11 augustus 2019 17:52
Maarten en Kim

Lieve Edith,

 

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek met jou! Vanaf het begin voelde het goed en was je echt een aanvulling voor ons gezin! Onze kleine man werd door jou met veel liefde verzorgd en ook voor ons zorgde je fantastische voor de avonden maakte je heerlijke maaltijden en in de middag als ik uit bed kwam stond er een fruithap klaar. 

Ons mannetje heeft door jou een rustige landing gekregen op deze wereld. Je gaf ons nieuwe inzichten en samen met jou leerde we ons mannetje elke dag beter kennen. Lieve Edith door jou ben ik me een sterkere moeder gaan voelen. ook onze dochter heeft je in haar hart gesloten en praat nog veel over jou en de fijne tijd die we hebben gehad.

Wij zijn echt super dankbaar met de kraamtijd die we met jou hebben gehad! iedereen verdient in zijn kraamweek een Edith!

dinsdag 06 augustus 2019 10:50
Janneke

Lieve Edith,

Onwijs bedankt voor de fijne kraamweek!

Dankzij jouw goede begeleiding en rust heb je ons wegwijs gemaakt in de wereld van onze baby. Als nieuwbakken ouders kwam er superveel op ons af, waar jij ons fijn in kon voorlichten en voorzien van adviezen.

Dank voor je flexibiliteit, het meedenken met telkens nieuwe voedingsschema's, je rust, de heerlijke maaltijden, het kalmeren van de kleine man en al het werk wat je ons uit handen nam.

Iedereen heeft een Edith nodig, eigenlijk voor het hele eerste jaar :)

maandag 15 juli 2019 14:59
Ruby en Niels

Dankzij Edith kijken wij terug op een heel bijzondere eerste week met onze zoon. Door ons huishouden op te pakken en ons te voorzien van heerlijke maaltijden konden wij rustig wennen aan ons nieuwe leven. Daarnaast heeft Edith ons met haar kennis heel veel geleerd. 

Nogmaals dank!

 

 

maandag 13 mei 2019 09:21
Eva

Wat een super persoon is Edith. Wij hebben de beste kraamzorg gehad! Niet alleen is Edith een duizendpoot qua huishouden, het mooiste is dat zij ook écht gevoel had voor onze baby. Ik ben ervan overtuigd dat ons zoontje door haar de eerste week een prettige 'landing' op deze wereld heeft ervaren. Zij is een heuse 'baby fluisteraar'.

Dank lieve Edith voor deze prettige ervaring en alle goede zorgen en al het werk dat je ons uit handen hebt genomen. 

maandag 29 april 2019 13:22
Sharli Coutinho

Wij hadden ons in de kraamweek geen betere kraamzorg kunnen wensen. 

Edith is lief, betrokken en dacht met ons mee. Ze wist precies wat wij nodig leken te hebben en speelde hierop in. 

Om even een voorbeeld te geven waar ik nog steeds met een grote glimlach aan terug denk; het moment dat mijn partner en ik buiten stonden en we zagen hoe Edith binnen de hondjes op de bank aan het instoppen was onder een dekentje.. Edith draagt echt zorg voor het hele gezin. 

Iedereen heeft in de kraamweek ‘een Edith’ nodig. 

 

vrijdag 26 april 2019 08:46
Jeroen en Susanne

We zijn heel blij dat onze buren Edith aanraadde als kraamhulp! 

Om te beginnen is het fijn dat je vooraf alvast even kennismaakt met degene die er na de bevalling ook is in plaats van met "iemand van het kraambureau".

Toen we thuiskwamen uit het ziekenhuis kwam Edith ook snel onze kant op. Zonder verder vragen te stellen stuurde ze ons naar bed, kalmeerde onze huilende baby en kookte met de in huis aanwezige ingrediënten een serieuze maaltijd. Na het slapen konden we vertellen hoe alles gegaan was en wat afspraken maken. Heerlijk om op zo'n moment iemand in huis te krijgen die weet waar ze mee bezig is en die zonder vragen te stellen lekker aan de gang gaat met dingen waar je zonder het te weten echt behoefte aan hebt. 

Edith is enthousiast, lekker direct en weet van aanpakken. Terwijl jij een dutje doet houdt ze je baby rustig, maakt ze het huis schoon, kookt ze alvast een uitgebreide avondmaaltijd (owja, en fruithapje voor als je wakker wordt) en ondertussen weet ze nog tijd te vinden om een fotoshoot te houden met je baby. 

Kortom, een kraamhulp XL, echt een aanrader!!

Edith, heel erg bedankt voor de goede zorgen en voor je bijdrage aan een fijne eerste week met ons kleine meisje.

maandag 26 november 2018 18:57
Patrick Angelique Dex en Raf

Lieve edith,

Raf is nu 9 weken oud maar o wat kijken wij terug naar een onwijs mooie en gezellige maar zeker ook een onwijs leerzame kraamdagen terug. Edith verdiept zich eerst in hoe de situatie is voor ze aan het werk gaat. Niks is te gek voor der ze speelt gerust nog even met ons zoontje van 4 Dex ? en staat ze dan ook gerust op 1 been te hinkelen of speelt ze met jongens dingen. Dex was helemaal gek op Edith (Raf en ik ook stiekem ?) puur door de aandacht en warmte die ze ons gaf. En de massage en liefde mist Raf natuurlijk ook heel erg) Ik kan niet anders zeggen dan dat het top was bedankt voor alles en als er ooit een 3de mag komen hopen wij weer dat je kan komen. Veel liefs van ons allemaal en ook een hele dikke knuffel en kus van Dex en Raf. 

donderdag 22 november 2018 21:25
Juliette Zwaan

Dankzij Edith hebben wij enorm kunnen genieten van een bijzondere kraamtijd. Vol enthousiasme, liefde en gezelligheid maar bovenal deskundigheid gaat zij te werk. Wij bespraken met Edith de zaken die wij belangrijk vonden om (extra) aandacht aan te besteden tijdens de kraamweek. Ze gaf ons vertrouwen, legde ons in de watten en bracht rust en gezelligheid mee. Terwijl ik dit schrijf geniet ik nog steeds na van de bijzondere week!

vrijdag 19 oktober 2018 19:32
sabrina vermeulen

Edith heeft onze kraamzorg met 1 dag aangevuld. Je weet niet zo goed wat je moet verwachten als er iemand anders nog bij je langs komt. Maar Edith had nog wel langer mogen blijven. Een warme vrouw, die precies aansluit bij de behoeftes die je hebt. En daarbij aandacht heeft voor elk gezinslid. Edith heeft bovendien een brede visie/kennis op wat de zorg voor een baby en moeder kan zijn. Waardoor ik ook weer nieuwe dingen heb geleerd in de zorg voor onze tweede dochter.

Edith bedankt voor je liefdevolle aanvulling in onze kraamweek en bovendien je heerlijke, voedingsrijke lunch

dinsdag 02 oktober 2018 11:13
Susanne Dams

Edith is een zeer kundige kraamverzorgster. Ze draagt zorg voor moeder en kind en ook voor de rest van het gezin. Elke ochtend werd ik er blij van als ik hoorde dat Edith weer binnen kwam. We hebben de hele week heerlijk en gezond gegeten. Wat wij ook erg waardevol vonden was de ervaring en kennis die Edith met ons heeft gedeeld over ( de verzorging van ) baby's. Dit was de geboorte van ons tweede kind en toch heeft Edith ons gedurende de week veel nieuwe dingen bijgebracht. Ze is echt een topper!

woensdag 12 september 2018 14:41
Emma Wolters

Edith is een zeer kundige, ontzettend lieve en vrolijke kraamverzorgende. Ze vertelt je alles wat nodig is om goed voor je baby te zorgen en stemt de informatie goed af op jouw behoefte. Ze is super enthousiast en ontzettend zorgzaam. Door haar hebben we geen moment stress gehad en was de kraamweek een feestje! Last but not least ze kan ontzettend goed koken! Ze verwend zowel kind als moeder van top tot teen! Een feestje om haar in huis te hebben! 

vrijdag 06 juli 2018 16:08
Yvette Kuijper

Wat waren wij blij met de keuze voor Edith! Ze heeft ons fantastisch opgevangen tijdens en na de bevalling met haar goede zorgen en overheerlijke (vegetarische) maaltjes. Ons aangemoedigd om ook samen wat tijd te pakken en zoveel mogelijk kennis die ze had over te dragen in de korte tijd die ze bij ons was. Dankzij Edith haar vastberadenheid en steun is de borstvoeding goed op gang gekomen en hebben we ons mannetje kunnen geven wat hij nodig had. Edith, heel erg bedankt! Je bent een kanjer : ).

vrijdag 06 juli 2018 15:50
ELSKE

Lieve Edith!

Ontzettend bedankt voor een heerlijke kraamweek! Door jou weten we nu hoe fijn de eerste dagen met onze Valentijn kan zijn.

We hebben, ondanks dat het ons tweede kindje is, ontzettend veel fijne tips en tricks van je gehad waardoor we nu een stuk zekerder in onze schoenen staan. We hadden ons geen betere en lievere kraamhulp kunnen wensen! Echt waar! We hopen elkaar wellicht in de toekomst vast eens tegen het lijf. Als je nog een keertje op bezoek wilt komen bij Valentijn, heel welkom!!!

Veel lieve groeten van Mark & Elske & Nina! 

dinsdag 01 mei 2018 10:22
Powered by JoomVita VitaBook