Rick, Paula en Fos

Lieve Edith, 

Inmiddels is het alweer ruim 2 maanden geleden dat je bij ons thuis was, maar we denken nog vaak aan je terug.

Het was zo fijn om zoveel te leren van je, en om tegelijkertijd de ruimte te krijgen om onze eigen lessen te ontdekken. Het geduld en de warmte waarmee je ons alles uitlegde, het voordeed of het ons zelf liet proberen gaven veel vertrouwen aan ons als kersverse ouders die alles nog moeten leren. Ook gaf je ons de ruimte om onze vragen een onzekerheden met je te kunnen delen, dat hielp zo goed!

En daarnaast was je een super kok, top fotograaf en zorgde je ervoor dat wij ons nergens mee bezig hoefden te houden dan met Fos of waar we verder nog behoefte aan hadden. Het was echt wel even wennen toen je een week later niet meer s ochtends voor de deur stond. Al hadden we mede dankzij jou na een week een groot vertrouwen opgebouwd dat we het nu zelf konden, hebben we je wel gemist hoor! 

We hopen je nog eens tegen te komen, wie weet tijdens nog een kraamweek :) en zouden je aan iedereen aanraden. 

Het ga je goed een veel liefs!

donderdag 05 september 2019 14:17
Peter-Bas, Rachella en Lizzy

Lieve Edith,

Waar moeten we beginnen... BEDANKT!

Vanaf moment één bij de bevalling tot aan de laatste minuut in onze kraamweek ben je zo een ontzettende hulp voor ons geweest. Als nieuwe ouders kwam er veel op ons af, maar jij hebt ons al het vertrouwen geven om onze kleine meid een goede start te bieden. Naast het vertrouwen dat je ons hielp opbouwen, was je een geweldige chef-kok en verraste je ons iedere maaltijd weer met fantastische creaties (help, hoe kunnen wij dit voortzetten!?). Jouw passie, liefde en gezelligheid die wij hebben mogen ervaren voelde alsof we een extra gezinslid hadden in de kraamweek. Oh en niet te vergeten; de prachtige foto's die jij tussen ook nog 'even' maakt.

We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen en kijken met heel veel plezier terug op onze kraamweek, nogmaals dank!

Liefs Peter-Bas, Rachella en Lizzy

zondag 11 augustus 2019 17:52
Maarten en Kim

Lieve Edith,

 

Wat hebben wij genoten van onze kraamweek met jou! Vanaf het begin voelde het goed en was je echt een aanvulling voor ons gezin! Onze kleine man werd door jou met veel liefde verzorgd en ook voor ons zorgde je fantastische voor de avonden maakte je heerlijke maaltijden en in de middag als ik uit bed kwam stond er een fruithap klaar. 

Ons mannetje heeft door jou een rustige landing gekregen op deze wereld. Je gaf ons nieuwe inzichten en samen met jou leerde we ons mannetje elke dag beter kennen. Lieve Edith door jou ben ik me een sterkere moeder gaan voelen. ook onze dochter heeft je in haar hart gesloten en praat nog veel over jou en de fijne tijd die we hebben gehad.

Wij zijn echt super dankbaar met de kraamtijd die we met jou hebben gehad! iedereen verdient in zijn kraamweek een Edith!

dinsdag 06 augustus 2019 10:50
Janneke

Lieve Edith,

Onwijs bedankt voor de fijne kraamweek!

Dankzij jouw goede begeleiding en rust heb je ons wegwijs gemaakt in de wereld van onze baby. Als nieuwbakken ouders kwam er superveel op ons af, waar jij ons fijn in kon voorlichten en voorzien van adviezen.

Dank voor je flexibiliteit, het meedenken met telkens nieuwe voedingsschema's, je rust, de heerlijke maaltijden, het kalmeren van de kleine man en al het werk wat je ons uit handen nam.

Iedereen heeft een Edith nodig, eigenlijk voor het hele eerste jaar :)

maandag 15 juli 2019 14:59
Ruby en Niels

Dankzij Edith kijken wij terug op een heel bijzondere eerste week met onze zoon. Door ons huishouden op te pakken en ons te voorzien van heerlijke maaltijden konden wij rustig wennen aan ons nieuwe leven. Daarnaast heeft Edith ons met haar kennis heel veel geleerd. 

Nogmaals dank!

 

 

maandag 13 mei 2019 09:21
Eva

Wat een super persoon is Edith. Wij hebben de beste kraamzorg gehad! Niet alleen is Edith een duizendpoot qua huishouden, het mooiste is dat zij ook écht gevoel had voor onze baby. Ik ben ervan overtuigd dat ons zoontje door haar de eerste week een prettige 'landing' op deze wereld heeft ervaren. Zij is een heuse 'baby fluisteraar'.

Dank lieve Edith voor deze prettige ervaring en alle goede zorgen en al het werk dat je ons uit handen hebt genomen. 

maandag 29 april 2019 13:22
Sharli Coutinho

Wij hadden ons in de kraamweek geen betere kraamzorg kunnen wensen. 

Edith is lief, betrokken en dacht met ons mee. Ze wist precies wat wij nodig leken te hebben en speelde hierop in. 

Om even een voorbeeld te geven waar ik nog steeds met een grote glimlach aan terug denk; het moment dat mijn partner en ik buiten stonden en we zagen hoe Edith binnen de hondjes op de bank aan het instoppen was onder een dekentje.. Edith draagt echt zorg voor het hele gezin. 

Iedereen heeft in de kraamweek ‘een Edith’ nodig. 

 

vrijdag 26 april 2019 08:46
Jeroen en Susanne

We zijn heel blij dat onze buren Edith aanraadde als kraamhulp! 

Om te beginnen is het fijn dat je vooraf alvast even kennismaakt met degene die er na de bevalling ook is in plaats van met "iemand van het kraambureau".

Toen we thuiskwamen uit het ziekenhuis kwam Edith ook snel onze kant op. Zonder verder vragen te stellen stuurde ze ons naar bed, kalmeerde onze huilende baby en kookte met de in huis aanwezige ingrediënten een serieuze maaltijd. Na het slapen konden we vertellen hoe alles gegaan was en wat afspraken maken. Heerlijk om op zo'n moment iemand in huis te krijgen die weet waar ze mee bezig is en die zonder vragen te stellen lekker aan de gang gaat met dingen waar je zonder het te weten echt behoefte aan hebt. 

Edith is enthousiast, lekker direct en weet van aanpakken. Terwijl jij een dutje doet houdt ze je baby rustig, maakt ze het huis schoon, kookt ze alvast een uitgebreide avondmaaltijd (owja, en fruithapje voor als je wakker wordt) en ondertussen weet ze nog tijd te vinden om een fotoshoot te houden met je baby. 

Kortom, een kraamhulp XL, echt een aanrader!!

Edith, heel erg bedankt voor de goede zorgen en voor je bijdrage aan een fijne eerste week met ons kleine meisje.

maandag 26 november 2018 18:57
Patrick Angelique Dex en Raf

Lieve edith,

Raf is nu 9 weken oud maar o wat kijken wij terug naar een onwijs mooie en gezellige maar zeker ook een onwijs leerzame kraamdagen terug. Edith verdiept zich eerst in hoe de situatie is voor ze aan het werk gaat. Niks is te gek voor der ze speelt gerust nog even met ons zoontje van 4 Dex ? en staat ze dan ook gerust op 1 been te hinkelen of speelt ze met jongens dingen. Dex was helemaal gek op Edith (Raf en ik ook stiekem ?) puur door de aandacht en warmte die ze ons gaf. En de massage en liefde mist Raf natuurlijk ook heel erg) Ik kan niet anders zeggen dan dat het top was bedankt voor alles en als er ooit een 3de mag komen hopen wij weer dat je kan komen. Veel liefs van ons allemaal en ook een hele dikke knuffel en kus van Dex en Raf. 

donderdag 22 november 2018 21:25
Juliette Zwaan

Dankzij Edith hebben wij enorm kunnen genieten van een bijzondere kraamtijd. Vol enthousiasme, liefde en gezelligheid maar bovenal deskundigheid gaat zij te werk. Wij bespraken met Edith de zaken die wij belangrijk vonden om (extra) aandacht aan te besteden tijdens de kraamweek. Ze gaf ons vertrouwen, legde ons in de watten en bracht rust en gezelligheid mee. Terwijl ik dit schrijf geniet ik nog steeds na van de bijzondere week!

vrijdag 19 oktober 2018 19:32
sabrina vermeulen

Edith heeft onze kraamzorg met 1 dag aangevuld. Je weet niet zo goed wat je moet verwachten als er iemand anders nog bij je langs komt. Maar Edith had nog wel langer mogen blijven. Een warme vrouw, die precies aansluit bij de behoeftes die je hebt. En daarbij aandacht heeft voor elk gezinslid. Edith heeft bovendien een brede visie/kennis op wat de zorg voor een baby en moeder kan zijn. Waardoor ik ook weer nieuwe dingen heb geleerd in de zorg voor onze tweede dochter.

Edith bedankt voor je liefdevolle aanvulling in onze kraamweek en bovendien je heerlijke, voedingsrijke lunch

dinsdag 02 oktober 2018 11:13
Susanne Dams

Edith is een zeer kundige kraamverzorgster. Ze draagt zorg voor moeder en kind en ook voor de rest van het gezin. Elke ochtend werd ik er blij van als ik hoorde dat Edith weer binnen kwam. We hebben de hele week heerlijk en gezond gegeten. Wat wij ook erg waardevol vonden was de ervaring en kennis die Edith met ons heeft gedeeld over ( de verzorging van ) baby's. Dit was de geboorte van ons tweede kind en toch heeft Edith ons gedurende de week veel nieuwe dingen bijgebracht. Ze is echt een topper!

woensdag 12 september 2018 14:41
Emma Wolters

Edith is een zeer kundige, ontzettend lieve en vrolijke kraamverzorgende. Ze vertelt je alles wat nodig is om goed voor je baby te zorgen en stemt de informatie goed af op jouw behoefte. Ze is super enthousiast en ontzettend zorgzaam. Door haar hebben we geen moment stress gehad en was de kraamweek een feestje! Last but not least ze kan ontzettend goed koken! Ze verwend zowel kind als moeder van top tot teen! Een feestje om haar in huis te hebben! 

vrijdag 06 juli 2018 16:08
Yvette Kuijper

Wat waren wij blij met de keuze voor Edith! Ze heeft ons fantastisch opgevangen tijdens en na de bevalling met haar goede zorgen en overheerlijke (vegetarische) maaltjes. Ons aangemoedigd om ook samen wat tijd te pakken en zoveel mogelijk kennis die ze had over te dragen in de korte tijd die ze bij ons was. Dankzij Edith haar vastberadenheid en steun is de borstvoeding goed op gang gekomen en hebben we ons mannetje kunnen geven wat hij nodig had. Edith, heel erg bedankt! Je bent een kanjer : ).

vrijdag 06 juli 2018 15:50
ELSKE

Lieve Edith!

Ontzettend bedankt voor een heerlijke kraamweek! Door jou weten we nu hoe fijn de eerste dagen met onze Valentijn kan zijn.

We hebben, ondanks dat het ons tweede kindje is, ontzettend veel fijne tips en tricks van je gehad waardoor we nu een stuk zekerder in onze schoenen staan. We hadden ons geen betere en lievere kraamhulp kunnen wensen! Echt waar! We hopen elkaar wellicht in de toekomst vast eens tegen het lijf. Als je nog een keertje op bezoek wilt komen bij Valentijn, heel welkom!!!

Veel lieve groeten van Mark & Elske & Nina! 

dinsdag 01 mei 2018 10:22
Joyce

Wij zijn super blij geweest met edith. Ze heeft ons heel veel goede tips gegeven waardoor ik als moeder niet meer onzeker ben. Daarnaast was ze door goede communicatie een positieve aanvulling op ons gezin in de kraam week. En door haar input deze week en haar aanpassing in onze gezinssituatie hebben wij een stabiel begin met ons 3tjes. Edith onwijs bedankt en we zullen je heel erg missen

donderdag 08 februari 2018 12:39
Dorien

Edith zit vol energie, is heel lief met ons en ons andere gezinslid(de hond) geweest en Edith kookt heerlijke maaltijden :)

woensdag 24 januari 2018 14:49
Saskia Evers-Peters

Wat is Edith een fantastische kraamverzorgster! We hadden geen betere kunnen wensen. Tijdens de intake hadden we al een goed gevoel bij Edith. Ze nam alle tijd om ons te leren kennen en naar onze wensen te vragen. De zorg in de kraamweek was geweldig. Edith was ontzettend lief voor onze pasgeboren zoon, maakte heerlijk eten voor ons klaar, bood ons een luisterend oor, en stemde de zorg helemaal op onze behoeften af. In het bijzonder willen we haar inzet voor de borstvoeding noemen. Die kwam bij ons niet goed op gang, en Edith heeft er echt alles aan gedaan om het te laten slagen, en met succes! Edith, nogmaals bedankt voor de ontzettend fijne zorg in onze kraamweek. Mochten we nog een keer op zoek zijn naar een kraamverzorgster, dan zullen we jou zeker weer vragen!

woensdag 24 januari 2018 14:45
Jolieke

Jajaaaa n dikke 10 krijgt Edith!!! Meer dan n aanrader voor pasgebakken ouders!! Edith heeft ons in de watten gelegd en heerlijke maaltjes voorgeschoteld! Ze is lief voor onze kleine en heeft de beste tips en zorg uitgelegd en voorgedaan voor zowel mij de moeder als voor de vader!! Wat n topper!! We zijn zeer zeeeer tevreden!!

vrijdag 12 januari 2018 15:01
Maya Baas
Edith is een zeer actieve kundige en gezellige kraamhulp. Ze heeft veel aanvullende kennis op het gebied van warmte, voeding en natuurlijke zorg. Ze kan geweldige bh's voor gekneusde borsten maken van hydrofiele luiers en heerlijke eitjes koken. 
 
 
 
donderdag 07 december 2017 15:32
Marieke

Drie keer kwam je bij ons lieve Edith en alle drie de keren hebben wij veel van jou geleerd, hard gelachen en  genoten van jouw lekkere maaltijden of appeltaarten en jouw aandacht en zorg.

Jij doet jouw werk met zoveel liefde en vrolijkheid. Jij hebt een enorme kennis van pasgeboren baby’s en jij bedacht leuke dingen om met de andere kinderen te doen. 

We houden contact!

woensdag 18 oktober 2017 19:04
Marije en Vincent

Wat een fijne eerste week met onze dochter hadden wij door de hulp van Edith!

Er werd supergoed gezorgd voor iedereen: heerlijke en gevarieerde lunches voor de kraamvrouw, uitgebreide tussendoortjes en fruitsalades voor iedereen (onze fruitverslindende peuter is voor altijd verwend ) en elke dag het avondeten klaar of klaar om opgewarmd te worden.

Edith heeft enorm veel kennis en deelt deze graag. Een week is bijna niet genoeg om al deze kennis te delen. Ze heeft elke dag ook fijn meegedacht over de borstvoeding, die voor ons nieuw was bij ons voldragen meisje.

Wat wij vooral heel fijn vonden aan Edith is dat ze helemaal aansluit bij hoe wij denken over gezond eten, het gebruik van natuurlijke producten zoals Weleda en heilwolle en het dragen van natuurlijke materialen voor onze baby.

Dank je Edith, voor deze fijne eerste week.

Vincent, Marije, Ischa en Ronja

woensdag 20 september 2017 14:43
Florence, Amélie and Philipp

Edith was absolutely fantastic

From the moment Edith entered our apartment, she provided the perfect balance of teaching us all there is to know about taking care of our baby, organizing the household and enabling us to get much need recovery time. I'm still so grateful for the relaxing footmassage! She clearly has a lot of experience when it comes to caring for babies but also the parents, and her passion and positive energy is contagious. Edith's exceptional and genuine kindness was much appreciated, so was her 'natural kraamzorg' approach. Even after Edith had left she continued to help us, answering questions and sending us lots of tips so we felt well prepared to take care for our little baby girl.

Dear Edith, we're so thankful for the time you spent with us :-)

We wish you all the best and hope to see you soon again!

Florence, Baby Amélie & Philipp

maandag 14 augustus 2017 20:24
Charlotte

Wat een heerlijke week hebben we gehad! Edith was er vanaf de thuisbevalling bij en heeft ons fijn geholpen met de opstart van weer een nieuw kindje. Ze nam alle zorg rondom het huishouden geruisloos over, waardoor wij alle aandacht hadden voor de baby en haar grote broer. Verder waren de ontbijtjes, avondeten en voetmassages onovertroffen, je zou er bijna nog een kind voor nemen ;)

Charlotte

woensdag 02 augustus 2017 07:58
Ewout en Mechteld

Als je weet dat Edith sportinstructrice is geweest snap je een beetje hoe het haar lukt om als een dartel hertje de hele dag door trappen op en af te gaan zonder een spoor van vermoeiing - ook bij 30 graden Celcius. Wat een conditie! En tussen het traplopen door regelt ze bijna ongemerkt de was, de vaat, de schoonmaak, het eten en bovenal: het wel en wee van de kraamvrouw en de rest van het gezin. En die van het andere gezin, want het kwam zo uit dat er twee gezinnen om haar aandacht zaten te springen. Geen probleem voor Edith! 'Gewoon' wat langere dagen maken en niet piepen.

Wij hebben erg genoten van Edith als kraamverzorgster. Niet alleen vanwege haar 'brede schouders' maar ook door haar persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid. We zijn overladen met aandacht, complimentjes, positieve drive, tips, literatuur, alternatieve oplossingen, humor en steuntjes in de rug via Whatsapp. Wat ons zeker bij zal blijven: in korte tijd heeft Edith ons geholpen om onze jongste zoon, zo klein als hij is, beter te begrijpen, door (anders) te kijken, voelen en luisteren. Dat werkte zo goed dat we na een paar slapeloze nachten ook de nachtrust hervonden. Ook onze oudste zoon kwam bij Edith niets tekort. Daarnaast heeft ze prachtige foto's gemaakt, foto-waardige maaltijden op tafel gezet en ook het papierwerk goed geregeld. Hoe ze het doet? Geen idee. Maar wij raden haar van harte aan.

vrijdag 28 juli 2017 09:20
Powered by JoomVita VitaBook